Hjem > Om oss > Juridisk ansvar

Juridisk ansvar

Innholdet på nettstedet er av generell karakter og ikke juridisk bindende. Innholdet er sammenfattet av Nordkalottens Grensetjeneste og oppdateres kontinuerlig. Vi kan ikke garantere at informasjonen til enhver tid er oppdatert og korrekt. Nordkalottens Grensetjeneste og våre samarbeidspartnere reserverer seg for feilaktig eller manglende informasjon på hjemmesiden. Hvis du ønsker spesifikk informasjon om din situasjon, anbefaler vi at du tar kontakt med de aktuelle myndigheter.

Eksterne lenker
Nordkalottens Grensetjenestes artikler inneholder lenker til informasjon produsert og oppdatert av andre av andre myndigheter og organisasjoner. Vi kan derfor ikke garantere eller holdes ansvarlig for ekstern informasjon.

Oversettelser av tekster
Nordkalottens Grensetjeneste oversetter tekster mellom finsk, svensk og norsk, og legger stor vekt på å oversette opprinnelige tekster riktig. Ved oversettelse kan det likevel være en risiko for at det oppstår feil i forhold til opprinnelig tekst, og vi anbefaler derfor at leseren alltid oppsøker kilden for utfyllende informasjon.